Ngwa maka dị iche iche iko ọkpụrụkpụ

Site na ọganihu nke sayensị na teknụzụ, ọtụtụ iko dị iche iche anọwo na ahịa, na ọkpụrụkpụ iko emewokwa ọganihu na China.Ruo ugbu a, ọkpụrụkpụ iko kacha dị gịrịgịrị bụ naanị 0.12mm, dị ka akwụkwọ A4, a na-ejikarị ya na mpaghara elektrọn.

Maka iko ise n'elu mmiri nke na-ejikarị n'oge a, kedu ihe ngwa maka ọkpụrụkpụ dị iche iche?

Nke mbụ, iko ise n'elu 3mm na 4mm.Iko ọkpụrụkpụ a dị ntakịrị mkpa, ugbu a na-ejikarị na foto eserese.Iko 3mm na 4mm nwere ezigbo nnyefe ọkụ, mana ọkụ na obere ibu.

Nke abụọ, 5mm na 6mm ese n'elu iko.Enwere ike iji ọkpụrụkpụ iko a na windo na ọnụ ụzọ, nke nwere obere mpaghara.Dị ka iko 5mm na 6mm na-ese n'elu adịghị ike, ọ bụrụ na ebe ndị ahụ buru ibu, ọ na-agbaji ngwa ngwa.Ma ọ bụrụ na ọ na-ewe iwe ọkụ nke 5mm na 6mm enyo enyo, enwere ike iji ya tinye nnukwu windo na ọnụ ụzọ.

Nke atọ, iko ise n'elu 8mm.Nke a ọkpụrụkpụ iko tumadi eji na Ọdịdị nke nwere etiti nchebe na ebe bụ nnukwu.A na-ejikarị ya eme ihe n'ime ime ụlọ.

Nke anọ, iko ise n'elu 10mm.A na-ejikarị ya na partitions, balustrade na ralings nke dị n'ime ụlọ ịchọ mma.

Nke ise, 12mm ese n'elu iko.Ọtụtụ mgbe, a pụrụ iji ọkpụrụkpụ iko a dị ka ọnụ ụzọ enyo na akụkụ ndị ọzọ nke nwere nnukwu mmadụ.Dị ka ọ siri ike nke ukwuu iguzogide mmetụta.

Nke isii, ọkpụrụkpụ iko dị elu karịa 15mm.Nke a iko ọkpụrụkpụ bụghị nkịtị ọkpụrụkpụ na ahịa, ụfọdụ oge kwesịrị ka omenala mere.A na-eji ya eme ihe na nnukwu windo na ọnụ ụzọ, yana mgbidi ákwà mgbochi dị n'èzí.

Site na ihe dị iche iche a chọrọ na iko dị iche iche pụtara, iko ndị ọzọ na-arụ ọrụ miri emi na-ewu ewu karị.Dị ka iko a na-ekpo ọkụ, iko laminated, iko mkpuchi, iko agụụ, iko ọkụ na ihe ndị ọzọ.Ọtụtụ n'ime iko ndị a na-edozi nke ọma na-esi na iko ese n'elu mmiri.

boli


Oge nzipu: Jul-12-2022